Leerlingen

Welkom op het informatiegedeelte voor onze leerlingen.

Het Marnix is jouw school! Het Marnix is een actieve school. Je volgt je lessen, maar daarnaast zijn er ook veel activiteiten, workshops en extra modules van het verrijkingsprogramma. Hier ontmoet je je vrienden met wie je sporttoernooien wint, flauwe gesprekken en serieuze debatten voert of feest viert op een gezellig CGB-feest.
Je reist door Europa tijdens excursies die je nooit zult vergeten, je staat in Lantaren Venster omdat je bandje speelt op Marnix’ Grote Muziekavond. Kortom: je wordt maximaal opgeleid, op zoek naar meer dan kennis alleen.

Op de site vind je informatie over alle facetten van jouw schoolleven. En als je op de link klikt, dan kun je inloggen op de ELO (elektronische leeromgeving).