CGB & feesten

CGB staat voor: Christen Gymnasiasten Bond. Dit is de leerlingenvereniging van het Marnix Gymnasium en bijna iedereen is er lid van. Het bestuur van de CGB bestaat uit zes leerlingen van het Marnix Gymnasium. Deze leerlingen hebben allemaal een andere functie in het bestuur en ze worden ieder jaar opnieuw gekozen na een roerige week campagne voeren.

Ze organiseren ontspannende, sportieve en culturele evenementen, maar ook filmavonden en feesten. Doe mee aan een sporttoernooi en vergeet vooral de Muziekavond en de Grote Avond niet. De CGB functioneert zelfstandig, maar krijgt wel advies van het ‘college van mentoren’. Dat college bestaat uit twee ouders en twee docenten. De CGB heeft ook een website: www.cgbond.nl.

Evenementen van de CGB

Muziekavond
De muzikalen onder ons kunnen optreden op een Rotterdams podium.

Kerstgala
Dat spreekt voor zich, toch ?

De Grote Avond
Twee avonden vol theater en dans, met zelf bedachte choreografie en zelf geschreven stukken en optreden in theater Zuidplein

Feesten
In verschillende disco’s