Oud-leerlingen

Op 2 maart 1989 is de Reünistenvereniging Marnix Gymnasium, een vereniging voor oud-leerlingen opgericht. De vereniging stelt zich ten doel de onderlinge band van oud-leerlingen van onze school te onderhouden.

Activiteiten

De belangrijkste activiteit van de vereniging is het organiseren van een reünie, eens in de vijf jaar. Oud-leerlingen kunnen zich aanmelden via www.marnixreunisten.nl. Eenmaal per jaar verschijnen de ‘Aldegonde’ en de ‘Reünistenvaria’, de tijdschriften van de vereniging. Op de site van de reünisten staat onder meer een overzicht van de jaarlijkse activiteiten.
Contactpersoon: George Becht (praeses), bereikbaar via e-mail: abactis@marnixreunisten.nl

Marnix-prijs

Jaarlijks worden vier profielwerkstukken uitgekozen en genomineerd voor de Marnix-prijs. Een speciale commissie van de reünienistenvereniging beoordeelt welke van de vier het beste profielwerkstuk is. Tijdens de diploma-uitreiking maakt de commissie bekend welke leerling de Marnix-prijs in ontvangst mag nemen.